Žitarice

 

Žitarice su osnova poljoprivredne proizvodnje. Koriste se kao prehrambeni proizvod za ljude i sastavni deo krmnih smeša, kao i kao sirovina za uljaru, tekstilnu i druge industrije. U Rusiji je više od 125 miliona hektara zasejano žitaricama, od čega se 745,6 hiljada hektara koristi za setvu lana, a 732 hiljade hektara za polja heljde. Eko Hrana 021 organizuje nabavku žitarica.

Pakovanje

Pakovanje proizvoda u vreće olakšava utovar i istovar. Grube kese vam omogućavaju da zaštitite zrno od štetnih efekata i smanjite njegovu povredu. Eko Hrana 021 ima mogućnost pakovanja žitarica u manje i velike vreće. Torba – kontejner od grube tkanine za skladištenje i transport zrna, ispunjen zapreminom od 25-50 kg. Big -bag je industrijski kontejner koji izgleda kao ogromna vreća, napravljen je od fleksibilnog materijala zapremine 0,5 tona – 2,5 tone.

U zavisnosti od vaših želja, proizvode ćemo spakovati u najpogodniji kontejner.

Isporuka

Organizujemo isporuku žitarica u bilo koji deo Zemlje. Naši stručnjaci će izračunati najpovoljniju šemu za transport proizvoda po povoljnim uslovima isporuke FOB, CIF, CFR, FCA. Izvozili smo u sledeće zemlje: Norveška, Švedska, Danska, Nemačka, Austrija, Mađarska, Italija, Grčka, Portugal, Španija, Egipat, Tunis, Alžir, Maroko, Mauritanija, Vijetnam, Laos, Kambodža, Mjanmar, Istočni Timor. Ali nismo ograničeni na ovo i planiramo da proširimo geografiju ruske prodaje žitarica.
Naši stručnjaci biraju samo najbolje vrste proizvoda, proveravaju kvalitet i obezbeđuju isporuku u najkraćem mogućem roku. Samostalno sastavljamo svu potrebnu dokumentaciju, koja igra odlučujuću ulogu u brzoj organizaciji isporuka žitarica.