Bavimo se trgovinom žitarica i uljarica

Kompanija Eko Hrana 021 se bavi uzvozom žitarica od 2013. godine. U svim fazama saradnje uz Vas su kvalifikovani stručnjaci sa dugogodišnjim iskustvom u području međunarodne trgovine, ispitivanja kvaliteta žitarica i njhovog transporta.

Osnovne delatnosti kompanije je prodaja žitarica i uljarica: Lan, Šafran, Heljda, Gorušica, Proso, Sirak, Grahorica, Zob, Spelta, Leblebija, Grašak.

Izvoz se obavlja kamionima po pravilima regulisanim sa DAP ili FCA, morem iz ruskih luka St. Petersburg i Novorossiysk po regulisanim uslovima FOB, CIF i CFR. Kompanija aktivno razvija međunarodne odnose s partnerima u Europi, jugoistočnoj Aziji, gde prodaje žitarice i uljarice, te je otvorena za saradnju sa novim partnerima.

Trgovina žitaricama je osnovna delatnost naše kompanije. Dobro uhodan mehanizam saradnje ključ je Vašeg uspešnog poslovanja. Organizvali smo trgovinu kvalitetnim proizvodima širom sveta. Iskusno osoblje će odgovoriti na sva Vaša pitanja, pružiti savet o odabranom proizvodu. A zahvaljujući sofisticiranoj logistici, naši proizvodi stižu u Vaše skladište u kratkom vremenskom periodu. Eko Hrana 021 ceni Vaše vreme i ugled.