Prodaja zrna, semena trave i masnih kiselina

Radnici našeg preduzeća će dati savete o kvalitetu proizvoda i naručivanju, ponuditi najpovoljnije uslove i izračunati trošak. Važno nam je održavati dugoročne odnose s partnerima.
U našim skladištima žito i uljarica pakuju se u vreće od 40 i 50 kilograma, odnosno u big vreće od 0,8 i 1,5 tona. Takvo pakovanje je ekonomično, omogućuje smanjenje troškova pakovanja, prikladno za utovar i isporuku proizvoda.  Tokom transporta zrno zadržava svoj izvorni izgled.

Prodaja zrna

Eko Hrana 021 trguje poljoprivrednim proizvodima u Rusiji i u sklopu izvoza. Prodaja zrna i žitarica u našoj zemlji ne izaziva posebne poteškoće. Mehanizmi interakcije i papirologija razrađeni su godinama. U radu s inostranim partnerima postoji niz nijansi koje proučavamo pre slanja zrna. Uvek se pridržavamo tehničkih propisa „O sigurnosti žitarica“ Carinske unije. Osiguravamo proizvode za izvoz, nakon prolaska analize kvaliteta i sigurnosti, uzimajući u obzir popis karantinskih štetočina, bolesti i korova. Obavezno pratimo sve promene u zahtevima zemalja u koje planiramo da uvozimo naše proizvode. Pre otpreme za izvoz, naša kompanija proverava usklađenost žitarica sa važećim pravilima i uslovima zemalja partnera. Vidi više…

Prodaja semena trave

 
Drugi prioritetni smer naše kompanije je izvoz i prodaja semena stočne hrane, uljarica, pašnjačkih trava. Veliku pažnju pridajemo kvalitetu proizvoda. Proveravamo hemijski sastav i prisutnost korovskih nečistoća.
Ne sarađujemo sa nesavesnim dobavljačima. Lično dolazimo u proizvodnju, pratimo faze uzgoja i prikupljanje semena.
Naš pristup odabiru partnera garancija je kvalitetne robe.

Prodaja masnih kiselina

 
prodaja masnih kiselina
Našim partnerima nudimo masne kiseline biljnih ulja proizvođača, koje se dobijaju reaktivnom metodom cepanja zaliha sapuna, u količini od 500 tona/mesečno.
Proizvodi su izrađeni prema evropskim standardima kvaliteta bez aditiva, palminog ulja i štetnih nečistoća. Svi proizvodi prolaze strogu kontrolu kvaliteta i potvrđeni su odgovarajućom dokumentacijom.

Detalji

Za izvoz žitarica u inostranstvo potpisujemo međunarodni ugovor o saradnji sa kupcem, otvaramo jedinstveni broj ugovora (broj deviznog ugovora između dve firme u uvoznoj transakciji). Prilikom registracije FCA uslova dostave (uslovi za samodostavu proizvoda iz naših skladišta), šaljemo zahtev klijentu da dostavi podatke o automobilu i vozaču koji će preuzeti robu. Ova informacija je neophodna da bi roba prošla kroz carinu.

Za zemlje ZND-a izdajemo sertifikat za proizvode u obrascu ST-1, a za Europsku uniju – obrazac A. Preliminarno se priprema paket dokumenata.

Za Privrednu i industrijsku komoru:

  • zahtev za sertifikat
  • ulazne i izlazne fakture
  • sertifikat kvalitete ili usklađenosti za izvezene proizvode
  • potvrda o stalnoj nomenklaturi proizvodnje
  • ugovor
  • pismo od proizvođača (tj. od nas)

Priprema dokumenata za carinu:

  • račun s naznakom uslova isporuke
  • tovarni list s navedenom težinom i brojem sedišta
  • potvrde i pasoši za proizvode
  • ugovor uz dodatni dogovor
  • tovarni list
  • transakcijski pasoš
  • isprave za plaćanje robe, te plaćanje carine
Preuzimamo izradu potrebne dokumentacije, garantujemo ispunjenje svih obveza i isporuku proizvoda u najkraćem mogućem roku.

Ključne tačke kupovine

Samodostava – dolazimo i sami preuzimamo žito

Radimo na 100% pretplati

Robu kupujemo samo u vrećama od 25, 40 ili bigbag

Sva roba mora biti u skladu s GOST-om