Pakovanje

Proizvodi se pakuju u big-bags – mekani kontejner od elektroizolacionih materijala, težine od 0,8 do 1,5 tona; ili u vrećama od 40 i 50 kilograma. Ovo je ekonomična i pogodna opcija koja smanjuje troškove pakovanja i transporta. Zrno ostaje u svom prvobitnom stanju dok se ne istovari na odredištu. Tako se proizvod utovaruje u kamione ili pomorski transport.

Isporuka

Naša kompanija aktivno sarađuje sa evropskim tržištima: Skandinavija (Norveška, Švedska, Danska); Centralni i zapadni delovi (Nemačka, Austrija, Mađarska); Jug (Italija, Grčka, Portugal, Španija). Zemlje severne Afrike (Egipat, Tunis, Alžir, Maroko, Mauritanija) i jugoistočne Azije (Vijetnam, Laos, Kambodža, Mjanmar, Istočni Timor i druge).
Žito koje prodajemo u inostranstvu na veliko se uzgaja i bere ili u Rusiji ili kupujemo u ZND i drugim susednim zemljama: Belorusiji, Kazahstanu, Ukrajini, Azerbejdžanu, Mongoliji, Abhaziji i drugim državama. Naši stručnjaci biraju samo najbolje sorte žitarica, prate kvalitet i trude se da obezbede isporuku što je pre moguće.